Ray Dolap Nedir?

Rayla, dilediğiniz renk, boyut ve malzemeden ray dolap sistemlerini size özel olarak tasarlayarak üretmektedir.

Ray dolap aslında düşünüldüğü zamanda anlaşılacağı üzere adını kapaklarından alan bir yatak odası mobilyasıdır. Kapaklı menteşeler ile değil bir ray sistemi hazırlanmış olan sürgüleme mantığı ile çalışmaktadır. Böylece hem alandan tasarruf edilmekte hem de daha şık bir yatak odası tasarımını olanak sağlamaktadır. 

Ray Dolap Nerelerde Tercih Edilir?

Ray dolap diğer bir ismi ile raylı dolap sistemlerinin en çok tercih edilen yerlerinin başında yatak odaları geliyor. Ama yatak odalarının yanı sıra ofis ve çalışma odalarında da alandan tasarruf etmek adına ray dolaplar sık kullanılmaya başlamıştır. Aynı zamanda da yatak odalarından ayrı olarak raylı dolap sistemleri giyinme odalarında da en çok kullanılan dolap türüdür. 

Dilediğiniz boyut, malzeme ve renkte yapılabilecek olan ray dolap modelleri, Rayla Dolap Mutfak olarak bizler tarafından özel olarak tasarlanmakta ve üretilmektedir. Sizler de firmamız ile iletişime geçerek birbirinden farklı modelimizi daha yakından görebilir ve imalat sürecimiz ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Öne Çıkan Tasarımlarımız
Whatsapp
Telefon
Yol Tarifi
Whatsapp Destek Hattı